Arbuzowy tort

Arbuzowy tort

  • 00:30
  • 8 porcji
  • Prosty

Składniki

    • 1 arbuz
    • 1 op. czekoladowego kremu w proszku
    • mleko i masło do przyrządzenia kremu (ilość według przepisu na opakowaniu)
    • owoce do dekoracji
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty
Blogowy układ Kafelkowy układ
1

Odetnij piętki arbuza po przeciwnych stronach.

2

Arbuzowy walec obierz ze skóry i wyrównaj.

3

Utrzyj krem według przepisu na opakowaniu. Wybierz opcję ucierania kremu z dodatkiem masła. Krem na maśle lepiej utrzyma się na torcie. Posmaruj gotową masą walec z arbuza.

4

Owoce do dekoracji pokrój i ułóż na szczycie tortu. Podawaj zaraz po przygotowaniu.


Komentarze