Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem i kaparami

Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem i kaparami

  • 00:20
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 500 g mięsa wołowego zmielonego na tatar
    • 1 średnia cebula
    • 2 średnie ogórki kiszone
    • 4 żółtka
    • 2 łyżki kaparów
    • przyprawy: sól, pieprz
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Zmielone mięso wyłóż do miski i dokładnie wymieszaj z posiekanymi w drobną kosteczkę cebulką i ogórkami kiszonymi. Dodaj żółtka. Przypraw przyprawami i ułóż na talerzu. Całość posyp kaparami.


Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze