Brioche z truskawkami i czekoladą posypane chilli

Brioche z truskawkami i czekoladą posypane chilli

  • 00:15
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 500 g truskawek
    • 10 bułeczek maślanych lub 1 chałka
    • 1 tabliczka gorzkiej czekolady
    • 20 ml mleka
    • bita śmietana do dekoracji
    • przyprawy: chilli
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Czekoladę roztop z mlekiem. Podpiecz bułeczki w piekarniku przez ok. 10 min. Ułóż na nich truskawki przekrojone uprzednio na pół i polej ciepłą czekoladą. Udekoruj bitą śmietaną i posyp chilli.


Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze