Grillowane roladki z karkówki ze szpinakiem i fetą

Grillowane roladki z karkówki ze szpinakiem i fetą

  • 00:40
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 4 plastry karczku w marynacie
    • 100 g sera feta
    • 150 g liści szpinaku
    • ogórek zielony
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty
Blogowy układ Kafelkowy układ
1

Plastry karczku rozłóż płasko na desce. Każdy przykryj dokładnie listkami szpinaku i dwoma cienkimi plastrami sera feta.

2

Każdy plaster zwiń w ciasną roladkę i przeszyj czterema patyczkami do szaszłyków. Następnie pokrój roladkę w ten sposób, żeby każdy plaster znalazł się na osobnym patyczku. Roladki połóż na rozgrzanym grillu i upiecz na rumiano z obydwu stron.

3

Podaj roladki w towarzystwie świeżego ogórka i surowych młodych listków szpinaku.


Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze