Grillowane szaszłyki warzywne

Grillowane szaszłyki warzywne

  • 00:50
  • 4 porcje
  • 68 kcal
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 100 g pieczarek średniej wielkości
    • ½ papryki czerwonej
    • ½ papryki zielonej
    • ½ papryki żółtej
    • 40 g oliwek zielonych (bez pestek)
    • 40 g oliwek czarnych (bez pestek)
    • 300 g cukinii
    • 1 cebula średnia
    • 100 g pomidorków koktajlowych
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Pieczarki przekrój na pół, paprykę pokrój w kwadraty wielkości 3 cm x 3 cm, cukinię w plasterki o grubości 1 cm, cebulę w ćwiartki. Składniki nakłuwaj na patyki szaszłykowe i smaż na grillu przez 15 min, od czasu do czasu obracając.


Komentarze