Kanapka z tuńczykiem, świeżym ogórkiem i jajkiem

Kanapka z tuńczykiem, świeżym ogórkiem i jajkiem

  • 00:10
  • 1 porcja
  • 444 kcal
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 2 kromki chleba
    • 1/4 puszki tuńczyka w dużych cząstkach w oleju
    • 5 plasterków świeżego ogórka
    • kilka listków rukoli
    • 1 jajko ugotowane na twardo
    • 1 łyżka majonezu
    • przyprawy: sól i świeżo zmielony czarny pieprz
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Chleb posmaruj majonezem. Na wierzchu ułóż kawałki tuńczyka, plasterki ogórka, rukolę i pokrojone jajko. Na koniec dopraw solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.


Komentarze