Kanapkowy przekładaniec

Kanapkowy przekładaniec

  • 00:10
  • 3 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 3 kromki pieczywa razowego
    • 6 kromek pieczywa pszennego
    • 100 g twarogu
    • 1 ogórek zielony
    • garść kiełków
    • 2 łyżki majonezu
    • 1 łyżka śmietany
    • 4 gałązki szczypiorku
    • masło do posmarowania kanapki
    • przyprawy: sól, pieprz
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Szczypior drobno pokrój. Ogórek obierz, pokrój w kosteczkę i połącz ze szczypiorkiem, twarożkiem i śmietaną. Całość dokładnie wymieszaj i przypraw do smaku solą i pieprzem.

Zrób przekładańca kanapkowego używając na przemian jasnego i ciemnego pieczywa. Poodcinaj skórki od kromek. Pomiędzy kromki nałóż twarożek i kiełki. Smacznego!


Komentarze