Kasza gryczana z łososiem i koperkiem

Kasza gryczana z łososiem i koperkiem

  • 00:20
  • 1 porcja
  • Bardzo prosty

Składniki

    • ​50 g kaszy gryczanej niepalonej
    • 150 g wędzonego łososia
    • 1 mały pęczek koperku
    • 1 łyżka jogurtu naturalnego
    • 1 łyżka śmietany 12%
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Kasze ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. Do jeszcze ciepłej kaszy włóż rozdrobnionego łososia i pokrojony koperek. Całość polej jogurtem oraz śmietaną i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.


Produkty polecane przez Roberta Makłowicza: zamów produkty w Tesco Ezakupy
Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze