Koreczki z orzechami i winogronami

Koreczki z orzechami i winogronami

  • 00:10
  • 6 porcji
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 300 g sera gouda
    • 300 g sera rokpol
    • 100 g winogron czerwonych
    • 100 g winogron zielonych
    • 20 g orzechów włoskich
    • ½ opakowania pomidorków koktajlowych
    • 10 oliwek czarnych

    przybory:

    • wykałaczki
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Pokrój sery w kostkę. Winogrona, oliwki i pomidorki przekrój na pół. Nadziewaj na wykałaczki: ser gouda, pomidorki, winogrona i orzechy włoskie. Wykonaj drugą kompozycję: z serem rokpol, pomidorkiem, winogronem i oliwkami.


Komentarze