Koreczki z pasztetem pieczonym i piklami

Koreczki z pasztetem pieczonym i piklami

  • 00:05
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 200 g pieczonego pasztetu
    • ½ słoiczka marynowanej cebulki
    • marynowana kukurydza
    • 3 ogórki konserwowe
    • 1 mały słoiczek dowolnych grzybów marynowanych
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Pasztet pokrój w równą kostkę o boku 2 cm. Ogórki umyj, obierz i pokrój w plastry, a następnie przekrój je na 4 równe części. Nadziewaj na wykałaczki: pasztet, cebulki, ogórki i pieczarki. Smacznego!


Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze