Kotlety po toskańsku

Kotlety po toskańsku

  • 00:45
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 800 g rostbefu bez kości
    • 2 średnie czerwone cebule
    • 2 ząbki czosnku
    • 4 łyżki oleju
    • przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka, rozmaryn
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Cebulę pokrój w krążki, czosnek w plasterki. Wymieszaj olej z wszystkimi przyprawami, pokrojoną cebulą i czosnkiem. Mięso umyj, pokrój na 4 kotlety, rozbij delikatnie tłuczkiem i włóż do przygotowanej marynaty. Odstaw do lodówki na 6 godz. Smaż na grillu po 10 min. z każdej strony.


Komentarze