Łosoś po parysku

Łosoś po parysku

  • 00:20
  • 1 porcja
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 100 g łososia wędzonego na zimno
    • 1 awokado
    • 2 jajka ugotowane na twardo
    • majonez i kwaśna śmietana
    • pieprz, sól
    • koperek
    • sałata do dekoracji
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Awokado i jajka pokrój na ósemki. Plastry łososia pozwijaj w różyczki. Na talerzu wyłożonym liśćmi sałaty nakładaj na przemian łososia, awokado i jajka. Możesz również dowolnie pomieszać składniki jak sałatkę. Z majonezu i kwaśnej śmietany ukręć sos. Dodaj posiekany drobno koperek i przyprawy. Polej sosem potrawę.


Komentarze