Makaron z sandaczem i chrzanem

Makaron z sandaczem i chrzanem

  • 02:25
  • 1 porcja
  • Prosty

Składniki

    • 25 dag makaronu
    • 50 dag filetu z sandacza lub szczupaka
    • 5 dag mąki
    • oliwa
    • 10 dag chrzanu tartego
    • szklanka keczupu
    • sól
    • majeranek i przyprawy do smaku
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Makaron ugotować. Filety umyć, pokroić w paseczki, posypać przyprawami i mąką – zrumienić, połączyć z makaronem, chrzanem i keczupem, doprawić. Następnie wyłożyć na naczynie wysmarowane tłuszczem; wyrównać powierzchnię i zapiec w gorącym piekarniku. Podawać zaraz po przygotowaniu z surówkami.


Komentarze