Paprykowe miseczki na dipy

Paprykowe miseczki na dipy

  • 00:15
  • 10 porcji
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 3 kolorowe papryki
    • 150 g twarożku
    • 300 ml jogurtu naturalnego
    • 4 łodygi selera naciowego
    • 150 g pomidorków koktajlowych
    • 1 zielony ogórek
    • świeże zioła
    • przyprawy: sól, pieprz
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty
Blogowy układ Kafelkowy układ
1

Dokładnie umyj papryki. Odetnij płytkie czapeczki.

2

Dokładnie wybierz ze środka papryk białe włókna.

3

Posiekaj zioła i wymieszaj je w dowolnych proporcjach z jogurtem i twarożkiem. Przypraw. Przełóż sosy do papryk.

4

Łodygi selera naciowego i ogórka pokrój na dowolnej wielkości kawałki.

 

5

Podaj pokrojone warzywa z dipami w paprykowych miseczkach.


Komentarze