Pasta jajeczna z łososiem i grzybkami

Pasta jajeczna z łososiem i grzybkami

  • 00:15
  • 8 porcji
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 4 jajka
    • 100 g łososia
    • 5 grzybków marynowanych
    • 1/2 małej cebuli
    • 1 i 1/2 łyżki majonezu
    • pieprz
    • sól (opcjonalnie)
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Porady
  • Produkty

Ugotuj jajka na twardo, ostudź i obierz. Pokrusz widelcem na małe kawałki. Grzyby, cebulę i łososia pokrój w drobną kostkę i dodaj do jajek. Połącz wszystkie składniki z majonezem i dopraw do smaku.


Pozostałe produkty wykorzystane w przepisie: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze