Roladki z łososia nadziewane serkiem twarogowym z chilli, rzodkiewką i rzeżuchą

Roladki z łososia nadziewane serkiem twarogowym z chilli, rzodkiewką i rzeżuchą

  • 00:15
  • 2 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 100 g łososia wędzonego (dwa płaty)
    • 80 g serka twarogowego śmietankowego
    • 4 łyżki rzeżuchy
    • 1 łyżka posiekanej czerwonej cebuli
    • 1 szczypta chilli w proszku
    • 4 rzodkiewki
    • przyprawy: sól
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Serek wymieszaj z chilli i solą. Rzodkiewkę i cebulkę, umyj po czym posiekaj w drobną kosteczkę. Płaty łososia rozłóż na desce, posmaruj serkiem twarogowym, a następnie posyp cebulką, rzodkiewką i rzeżuchą. Zwijaj w ciasne roladki, pokrój je na mniejsze kawałki i podawaj jako przekąskę. Chilli w proszku możesz zastąpić łyżeczką świeżo posiekanej papryczki chilli.


Produkty polecane przez Roberta Makłowicza: zamów produkty w Tesco Ezakupy

Komentarze