Ryby z grilla

A gdyby tak wrzucić na ruszt rybę.... Bardzo dobry pomysł. Jest nie tylko zdrowa, ale też bardzo apetyczna. Znakomicie na grillu zaprezentuje się łosoś, dorsz i pstrąg. Sprawdź, jak przygotować te specjały.  

Delikatne mięso ryby wymaga szczególnej uwagi podczas grillowania, ale i tak warto poświęcić jej odrobinę więcej czasu. Ryby potrafią odwdzięczyć się wybornym smakiem. Znakomicie komponują się ze świeżymi ziołami i marynatami z soków owocowych. Łosoś w cytrusowej oprawie będzie królem Twojego grilla. Dorsza zawiń w szynkę lub boczek, a Twoi goście nie będą mogli nacieszyć się jego wyśmienitym smakiem. W asyście świeżego kopru lub tymianku niech zaprezentuje się pstrąg. Zrobiło się apetycznie? O to właśnie chodziło. 

filtrowanie (40 przepisów):
sortowanie: