Sałatka z mozzarellą i krewetkami

Sałatka z mozzarellą i krewetkami

  • 00:20
  • 1 porcja
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 200 g krewetek tygrysich mrożonych gotowanych
    • 1 kulka mozzarelli
    • 1 pomidor
    • 1/3 kapusty pekińskiej
    • 1 łyżka majonezu
    • 3 łyżki jogurtu naturalnego
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Krewetki solimy i odstawiamy do rozmrożenia. Po rozmrożeniu podsmażamy na patelni grillowej po ok. 3 minuty z każdej strony. Pomidora (obranego) i mozzarellę kroimy w kostkę. Kapustę szatkujemy. Wszystkie składniki mieszamy razem w misce, dodajemy majonez i jogurt. Smacznego.


Komentarze