Selerowe jajka

Selerowe jajka

  • 00:20
  • 1 porcja
  • Bardzo prosty

Składniki

    • jajka
    • seler cięty (ze słoiczka)
    • ser żółty
    • majonez
    • rzeżucha
    • pietruszka do dekoracji
    • sól, pieprz do smaku
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy na pół, wyjmujemy żółtko. Na tarce ucieramy ser żółty dodajemy do żółtek. Następnie seler odcedzamy z zalewy i kroimy na mniejsze kawałki, wszystkie składniki łączymy. Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą, pieprzem. Napełniamy połówki jajek (białka) powstałą pastą,dekorujemy rzeżuchą lub pietruszką.


Komentarze