Włoskie tacos

Włoskie tacos

  • 00:20
  • 4 porcje
  • Bardzo prosty

Składniki

    • 200 g zmielonej wołowiny
    • 1 cebula
    • 1 łyżka oliwy z oliwek
    • 1 opakowanie placków tortilla
    • 1 słoik bruschetinny
zobacz wszystkie składniki zwiń składniki
Składniki możesz zamówić w Tesco Ezakupy
  • Sposób przygotowania
  • Produkty

Cebulę posiekaj i zrumień ją na patelni z dodatkiem 1 łyżki oliwy. Dodaj 200 g zmielonej wołowiny i podgrzewaj przez 3 - 4 min. Dopraw solą. Dodaj bruschettine i podgrzewaj przez kilka minut.

W tym czasie podgrzej w piekarniku placki tortilla. Rozsmaruj farsz i zwiń placek w rulon. Podawaj na ciepło z sezonową sałatką.


Komentarze